Dokkedokkene førebur seg til premieren

190 born frå 4-19 år er med i Spinae Company si storsatsing, «Nøtteknekkarens Saga». Premieren er torsdag 8. desember. Mathilde Madsen, Rakel Hystad Evensen, Selma Andresen og Emily Toft Tollaksvik spelar «dokkedokker». Her kan du sjå korleis dei førebur seg.
Video: SVEIN OLAV B. LANGÅKER
Program
Kultur
Dato
2. desember 2016
Lengde
01:25

Kommentarer

For å få tilgang til spillene er det nødvendig å åpne den offisielle nettsiden for og spille dem gratis. Alle disse spillene, som er utviklet med Flash programmeringsprogramvare, trenger Adobe Flash Player for å fungere skikkelig. Pass på at du har den nyeste versjonen av Adobe Flash Player installert for å få tilgang til spillene på en enkel måte. Hver dag legger de nye spill på nettsiden, slik at du ikke kjeder deg når du spiller de samme spillene. Eliminer kjedsomheten med det brede spekteret av interaktive Friv.plus-spill. Med en av de største flashbaserte spillplattformene vil du ha et uendelig spillrom som vil gi deg opplevelsen av å spille online til et helt nytt nivå.
Juega juegos gratis en tu navegador!

Eveline

While going through many posts and articles I found this article the best in order to provide the user best information for adware removal process.
Do router login

Anna Shetty

so wonderful!"
JSON formatter
Impossible game

ellie121
(logout)